Epic Games podarja Commander Lilith DLC za igro Borderlands 2

Borderlands 2 je sicer star že 8 let, a lani je razvijalec Gearbox zanj izdal povsem nov DLC, imenovan Commander Lilith & the Fight for Sanctuary, ki je zase zahteval 14,99 €. Razvijalec se je namreč takrat pripravljal za zagon igre Borderlands 3 in novi dodatek za dvojko je služil premostitvi dogodkov med zgodbami, poleg tega pa je igralce malce zbudil iz spanja in jih pripravil za nadaljevanje franšize.

DLC ni tako kakovosten ali pa obsežen kot je denimo Tiny Tina’s Assault On Dragon Keep, a vseeno prinese kar nekaj zanimivosti. Med drugim vnese podporo za ustvaritev karakterja stopnje 30, preko katerega lahko nato preskočite uvajalni del in se spravite preigravat dodatke. Poleg tega dodatek uvede novo sorto nasprotnikov, bojevanje pa se dogaja v Sanctuaryju, ki je skozi celotni drugi del veljalo za varno območje, ki ga nasprotnik ne more naskočiti.

Sicer mi je bil zadnji šef malce bedast, a celotna izkušnja počez gledano ni bila slaba. In sedaj jo lahko preizkusite povsem brezplačno, saj Epic Games ponuja vsem zastonjske kopije. To je še posebej dobra novica za vse tiste, ki ste izkoristili njihovo prejšnje obdarjanje, ko ste lahko v svojo knjižnico brezplačno pridobili Borderlands Handsome Collection.

Preprosto kliknite sledečo povezavo in si aktivirajte DLC, ponudba pa se izteče čez en mesec.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime