Sony gosti večjo PlayStation 4 razprodajo – FIFA 20 za slabih 5 €

Približuje se datum izdaje nove konzole PlayStation 5, tako da imate samo še nekaj mesecev, da preigrate stare uspešnice za PlayStation 4. Sony se je odločil, da vam igranje poenostavi in tako je sprožil novo razprodajo iger, imenovano Essential Picks.

Kakor pove ime, gre za naslove, ki se štejejo za tiste najbolj pomembne in bi jih moral izkoristiti vsak igralec. No, FIFA 20 morda ni ravno premikala igričarskih mej, a gre vseeno za zelo popularen naslov, ki je trenutno znižan na samo 4,89 €.

Znižanih je več kot 100 iger in DLC-jev, kar spet ni tako veliko, a dovolj, da boste lahko svojo nakupovalno košarico dobro napolnili z igrami. Za vas smo na kup zbrali tistih nekaj najbolj izstopajočih ponudb, ki si jih lahko ogledate spodaj.

Ponudba je preveč obsežna, da bi na ta način naštel prav vsak naslov, zato je najbolje, da skočite na naslednjo povezavo in si ogledate polno ponudbo.

Essential Picks razprodaje bo konec 17. septembra.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!