The Mandalorian – 2. sezona dobila datum izida

Res je že skrajni čas, da si do konca ogledam prvo sezono serije The Mandalorian. Začel sem jo že dvakrat in vedno obupal po nekaj delih, kar pa je čudno je to, da mi je serija sicer všeč, a me vedno zaradi nekega razloga mine zanimanje.

Če želim biti na tekočem s The Mandalorian dogodki, potem mi zdaj že teče voda v grlo. Uradni Twitter račun je namreč napovedal, da se bo 2. sezona začela predvajati že 30. oktobra in tako kot prva, bo na voljo samo na njihovem pretočnem servisu Disney+. Ta še vedno ni na voljo v Sloveniji in tako tudi 2. sezone ne bomo mogli gledati po uradnih kanalih, saj se bo platforma v našo pokrajino preselila šele enkrat naslednje leto.

A nič ne de, bomo lahko vsaj pogledali vse dele naenkrat. Disney+ namreč ni Netflix, tako da bodo epizode izhajale tedensko, kar je slaba tolažba za binge gledalce.

Kako se bo razvila zgodba ni znano, a govoric je veliko. Ena od njih pravi, da se bo na naših zaslonih pojavil legendarni lovec Boba Fett, ki smo ga nazadnje videli v Return of the Jedi, ko je polzel na dno Sarlacc Pita. V novi sezoni naj bi se pojavila tudi igralka Rosario Dawson, ki bo prevzela vlogo lika Ahsoke Tane, ki smo jo videli v risani seriji The Clone Wars, družbo pa naj bi ji delala tudi igralka Katee Sackhoff v vlogi bojevnice Bo-Katan Kryze iz še ene risane serije Star Wars Rebels.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime