Grafična modifikacija The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 Ultimate izide 19. septembra

The Witcher 3 je še danes čudovita igra, a modder Halk Hogan meni, da obstaja prostor za izboljšave. Zato že nekaj let trudno poustvarja teksture v igri, tem doda nekaj dodatnih podrobnosti in jim hkrati zviša ločljivost. Dela ima veliko, saj je igra titanska in takšen projekt je za samo enega človeka ogromen zaloga. A razvijalec se ne preda in čez leta je njegova modifikacija napredovala do že 12 različice, ki jo bomo lahko preizkusili še ta mesec.

Kako mod deluje v akciji lahko vidite v zgornji primerjavi, kjer so razlike očitne. The Witcher 3 je tudi brez modifikacije čudovit naslov, a vsake toliko naletimo na kakšno zamegljeno teksturo, ki zna tiste grafične puriste razočarati. Ravno takšne stvari poskuša popraviti HD Reworked Project, ki nosi še eno posebnost, saj je zadeva močno dobro optimizirana in ne bo zahtevala višjih PC specifikacij. Tako da če že igro poganjate na najvišjih grafičnih možnostih, potem boste to lahko počeli še naprej ob nameščeni modifikaciji, le da vas bo pričakal še bolj izboljšana grafična podoba.

The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 Ultimate bo na voljo 19. septembra, če pa ste že zdaj nestrpni, si lahko naložite tudi prejšnjo verzijo, ki vas čaka na naslednji povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime