System Shock Remake prikazal nov napovednik

Če se vam zdi, da je predelava prvega System Shocka v razvoju že celo večnost, potem se ne motite. Razvijalec Nightdive Studios je za projekt nabral denar preko Kickstarterja in pridno oblikuje kodo že vse od leta 2016. Vendar so vmes naleteli na težave: projekt je prerasel začetne cilje, vmes pa so še zamenjali pogon na Unreal Engine 4.

Po hitri reorganizaciji celotnega obsega igre, je ekipa zopet nazaj na delu in projekt zlagoma napreduje. Včeraj je Nightdive izdal nov napovednik, ki prikaže igranje v Cyberspacu. To je nekakšno hekersko okolje, v katerega se bomo lahko med igranjem preklopili in poskušali zaobiti sistem. Vendar pa imamo na voljo samo omejen čas, saj nam je za petami umetna inteligenca SHODAN in če se čas izteče, bomo utrpeli hude poškodbe v “resničnem” življenju.

Glede na prikazano je Cyberspace ena od stvari, ki jih ne bi pogrešal, če bi jih razvijalec povsem opustil. Vizualno zadeva ni napačna in malce spominja na Johnnyja Mnemonica. Vse ostalo pa je videti, da bo samo najedalo: zmedena kamera, zanič streljanje in begajoča okolica.

Datuma izida še vedno nimamo in ne bi držal sapo, da bo tole izšlo letos. Si pa lahko na Steamu dodate igro med seznam želja in si prenesete demo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime