Lords of the Fallen 2 še ni mrtev in ima novega razvijalca

6 let star klon Dark Souls serije z imenom Lords of the Fallen ob izidu ni nikogar odpihnil. Čeprav se je igra močno zgledovala po Dark Souls igrah in to celo do te mere, da si med igranjem včasih kar zavil z očmi, je bilo še enkrat dokazano, da ni dovolj samo kopiranje formule, če nimaš za krmilom razvoja pravih ustvarjalnih ljudi.

Vendar Lords of the Fallen spet ni bil takšna katastrofa. Grafična podoba je bila odlična in igra se je poigrala z nekaj zanimivimi idejami, le da na koncu ni vse skupaj bilo sestavljeno v neko slastno celoto. Bil pa je to zanimiv prvi projekt razvijalca Deck13 in zanimalo nas je, kako bodo koncept razvili v nadaljevanju.

Deck13 se za tega ni odločil, ampak se je raje spravil delati znanstvenofantastični projekt The Surge. Razvoj je nato prešel v roke založnika CI Games, ki pa je zaradi skrbi preveč ambicioznih ciljev razvojno ekipo zmanjšal. Leta 2018 so razvoj zaupali novi ekipi Defiant Studios, a leto kasneje so jim projekt vzeli iz rok, saj niso zaupali njihovi viziji.

Po vseh pravilih bi moral založnik do sedaj prešteti svoje izgube in obupati nad projektom, a včeraj so oznanili, da je Lords of the Fallen dobil novega razvijalca. Hexworks je studio, ki ga je sestavil sam založnik in čaka jih težka naloga, saj se je očitno razvoj od temeljev navzgor začel že tretjič. No, vsaj tako upamo, saj projekti, na katerih dolgo dela več različnih razvijalcev, na koncu nikoli ne izpade dobro.

Tistih nekaj oboževalcev, ki se sploh še spomnijo Lords of the Fallen, je zdaj zagotovo navdušenih, a čaka jih še nekaj čakanja. Če je naslov ponovno začel razvoj iz ničle, potem jih čaka še nekaj let potrpežljivosti in kdo ve, morda do takrat celo dobimo nekaj novih informacij glede Elden Ringa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime