Assassin’s Creed Valhalla bo izšel malo prej

Letošnje leto je prineslo koronavirus, kar je prisililo veliko razvijalcev k delu od doma. To je sicer razveselilo hišne ljubljenčke, a je slabo vplivalo na normalen razvoj iger, zaradi česar je bilo veliko naslovov prestavljenih za nekaj mesecev.

Prestavljanja smo se že navadili in ko se dejansko zgodi, da igra premakne izid vnaprej in ne nazaj, je to lepa nagrada za to temno leto.

Ravno to je včeraj napovedal Ubisoft, saj je svojo najbolj pričakovano igro Assassin’s Creed Valhalla premaknil po koledarju navzgor. Uradni izid je bil sprva napovedan za 17. november, a po novem se bo to zgodilo že 10. novembra.

To morda res ni velik premik izida, a je kljub temu zelo pomemben. Igra bo tako izšla skladno s konzolo Xbox Series X, kar je dobra novica za samo konzolo, ki obupno potrebuje ob izidu kakšen večji naslov, kot tudi za igralce, ki že dolgo čakajo na naslednje Assassin’s Creed poglavje.

Xbox Series X različica bo prinesla kar nekaj dobrot. Konzola bo lahko igro poganjala v ločljivosti 4K pri 60 sličicah na sekundo, poleg tega pa bodo igralci deležni tudi izboljšanih senc, scene pa bodo vsebovale več podrobnosti. Ne smemo pozabiti hitrega SSD diska, ki bo končno tudi na konzolah skrajšal nalagalne čase in teleportiranje po mapi bo po novem hitrejše kot v predhodnih delih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime