Demon’s Souls predelava dobila dve novi sliki

Sony na svoji predstavitvi konzole PlayStation 5 in vseh iger, ki jih bomo lahko pognali na novi obtelevizorski škatlici ni prikazal kakšnih res osupljivih naslovov. Vsi tisti največji projekti so očitno še globoko v razvoju, zato si je največ pozornosti priborila predelava legendarne igre Demon’s Souls.

To je 11 let nazaj izdal razvijalec From Software, temu pa so nato sledile Dark Souls igre, ki so tega razvijalca dvignile na višek priljubljenosti. Veliko igralcev pa nikoli ni pozabilo njihovih začetkov in z njimi se strinja tudi Sony, ki je najavil uradno predelavo igre za PlayStation 5.

Na predelavi dela studio Bluepoint, ta pa do sedaj poleg prvega napovednika ni izdal nobenih večjih informacij. Pri tem mu je včeraj pomagal Amazon, ko je po pomoti v svoji trgovini objavil dve sliki za igro. Te je nato nemudoma pobrisal, a uporabniki foruma Resetera so bili hitrejši in shranili so dve popolnoma novi sliki.

Bluepoint je očitno odlično opravil del in grafična podoba je res čudovita. Še posebej navduši druga slika, ki pokaže prvega šefa, ki služi za uvajanje. To je dejansko prva slika, ki me je prepričala, da bo PlayStation 5 res prinesel grafiko nove generacije in če podoba ni bila dodatno obdelana s kakim Photoshopom, potem nas čaka res prava poslastica.

Dobili smo tudi sliko za naslovnico fizične škatle, ki prikazuje sceno, znana vsakemu igralcu originala.

Žal datuma izida še vedno nimamo in samo upamo lahko, da ta ni predaleč stran.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime