Prince of Persia: Sands of Time predelava dobila napovednik

Govorice so se izkazale za resnične in Ubisoft je včeraj tudi uradno napovedal predelavo igre Prince of Persia: Sands of Time. Ta je originalno izšla leta 2003 in spočela še nekaj nadaljevanj in čeprav nobeno od njih ni bilo zanič, se vsi najraje spominjamo prvega dela.

Ta je ob izidu igralce navdušil s spektakularno grafično podobo, ki je bila videti, kot da bi nekdo direktno presnel zgodbo iz Tisoč in ene noči na naše zaslone. Poleg tega smo se čudili naprednim animacijam in posebni igralni noviteti vrtenja časa nazaj. S pritiskom gumba smo tako lahko princa rešili pred gotovo pogubo in se poskušali sovražnika ali prepreke lotiti na drugačen način. Zadeva je bila za tiste čase nekaj naravnost neverjetnega in to mehaniko so nato pridno izkoriščala tudi nadaljevanja.

Predelava bo zgrajena od temeljev navzgor v novem Anvil pogonu, ki poganja Assassin’s Creed igre. Čakajo nas nadgrajene teksture, boljše animacije in nov uporabniški vmesnik. Yuri Lowenthal, ki je poskrbel za govorjenje princa v originalnih igrah se vrača tudi v predelavi, Farah pa bo tokrat odigrala Supinder Wraich.

Predelavo bosta tokrat izvedla Ubisoft Pune in Ubisoft Mumbai iz Indije in to je njun prvi samostojni projekt, saj sta do sedaj igrala podporni vlogi. Upamo, da bo njun prvenec odličen in da zna dobra prodaja vplivati na razvoj povsem novega dela. Napovednik je bil sestavljen iz alfa verzije igre in je videti na nekaterih mestih precej grobo, zato upamo, da bo razvijalec grafično podobo še pošteno dodelal.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake prihaja 21. januarja 2021, zanj pa bodo zahtevali 39,99 €.

Mimogrede, ko ste že tukaj. Ste vedeli, da je Ubisoft leta 2007 spočel predelavo originala iz 1989? Da, mislimo na tistega iz strani gledanega pogleda. Prince of Persia Classic je izšel samo za PlayStation 3 in Xbox 360, kasneje pa se je preselil tudi na telefone. Žal ga za PC nismo dobili nikoli, k sreči pa to ne velja za novo najavljeno predelavo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime