Ubisoft uradno predstavil zanimivi Immortals Fenyx Rising

Immortals Fenyx Rising se je najprej imenoval Gods & Monsters, a založnik se je pred kratkim premislil in igri nadel novo ime. Koliko bo ta odločitev vplivala na prodajo bomo še videli, saj se Immortals Fenyx Rising ravno ne zapelje dol iz jezika.

Včeraj smo dobili nov napovednik in čeprav sem bil najprej skeptičen do tega naslova, me je novi video prepričal navdušil. Več kot očitno si je igra za inspiracijo vzela igro Zelda: Breath of the Wild, čemur v prid priča tudi grafična podoba. A Ubisoft je v igro vnesel tudi nekaj novosti in dodobra premešal igralno formulo.

Naše potepanje po odprtem grškem svetu bo polno nevarnosti. Igralci bomo nadzorovali bojevnico (ali bojevnika, saj boste lahko na začetku ustvarili karakter) Fenyx, ki se kot žrtev potopa ladje zbudi na obali skrivnostnega otoka Golden Isle. Nato boste naleteli na Hermesa, ki je še eden zadnjih živečih grških bogov. Deželo je namreč prevzel Typhon, ki velja za najbolj smrtonosnega Titana v zgodovini in ta je hitro iztrebil božjo populacijo in v svet naselil zlobna bitja. Hermes je slišal za prerokbo, da naj bi ravno Fenyx rešil deželo pred popolno pogubo. Nato se odpravite na raziskovanje dežele, ki bo vključevalo veliko skritih kotičkov, sovražnikov in kakšno uganko.

Zadeva je videti hudo zabavno, še posebej se veselim jadranja z Daedalusovimi krili. K sreči je igra dobila tudi datum izida in tako bomo Fenyx Rising na konzolah ter Uplay in Epic Games trgovinah zagnali že od 3. decembra dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime