Watch Dogs Legion bo pripeljal nazaj glavnega junaka prve igre

Prvi Watch Dogs je imel kar nekaj problemov. Če pustimo ob strani hrošče, so bili igralci ob izidu razočarani, ker v roke niso prejeli tega, kar jim je Ubisoft skozi napovednike obljubljal. Šlo naj bi za ubijalca GTA franšize, a se temu niti približno ni približal. Grafična podoba je bila slabša od prej prikazane, še bolj pa je žalostila medla štorija z neprivlačnim karakterjem. Aiden Pearce je bil povsem plehek protagonist, ki se je želel maščevati ubijalcem svoje hčerke, žal pa je bil tip popolnoma brez karizme. Ubisoft se je zato odločil, da v nadaljevanje pripeljejo povsem nov nabor karakterjev in da spremenijo štorijo v nekaj bolj lahkotnega.

Tretji del Watch Dogs: Legion bo nadaljeval formulo predhodnika, le da se bo tokrat lokacija dogajanja odvijala v Londonu, skozi igranje pa bomo lahko v naše vrste privabili praktično vsakega NPC-ja. Zdaj veste, zakaj igra nosi podnaslov Legion, saj bo bistvo nabiranje manjše vojske in založnik je včeraj najavil, da se bo vanjo pridružil tudi Aiden Pearce. Ta je tokrat nekoliko starejši in zrasla mu je brada, a očitno je zopet pripravljen stopiti na stran uporabnikov in na suho nabrisati velike korporacije.

Aiden ni brez svojih oboževalcev in nekateri celo preferirajo prvo igro v primerjavi z drugo. Žal Aidena ne bomo mogli vpoklicati od začetka, saj ga bo razvijalec dodal kasneje v obliki dodatka. Preigravali ga bodo lahko samo lastniki sezonske prepustnice, ki bo med drugim prinesla štiri unikatne heroje, dodatne Deadsec misije, novo razširitev in bonus v obliki prepakiranega izvirnika Watch Dogs Complete Edition.

Watch Dogs Legion prihaja 29. oktobra, tako da imate še nekaj časa, da vmes preigrate prvenec in se seznanite z Watch Dogs zgodovino.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime