Borat 2 naj bi bil že v celoti posnet in samo še čaka na izid

Konec avgusta so ljudje na ulicah Los Angelesa opazili zanimivo brkato pojavo, ki so jo že videli nekje drugje. Govorimo seveda o Boratu – filmu, v katerem igralec Sacha Baron Cohen igra kazahstanskega novinarja, ki poskuša uspeti v Ameriki. Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan je izšel leta 2006, režiral ga je Larry Charles, v blagajne pa je prinesel kar 262 milijonov dolarjev.

Govoriti, kdo je Borat verjetno nima smisla, saj je boste bolj težko srečali človeka, ki si ni njegovih avantur ogledal na YouTubu ali pa celo v kinu. Kljub temu da je od izvirnika minilo že več kot desetletje, je Borat še vedno takoj prepoznana ikona in še vedno drži številčno oboževalsko bazo po svetu.

Ko so torej ljudje opazili brkateža na ulicah Los Angelesa, je marsikdo pomislil, da gre za kakšnega dobrega cosplayerja. Sacha Baron Cohen se je namreč od leta 2006 usmeril v druge projekte in je Borata pustil v preteklosti. Vseeno pa je tlelo upanje, da se morda dela na nadaljevanju in nedavno je spletna stran Collider potrdila, da ne samo, da je v izdelavi Borat 2, ampak je ta že v celoti posnet.

Sacha Baron Cohen naj bi film že pokazal nekaterim izbrancem in viri pravijo, da je nadaljevanje precej drugačno od originala. Borata namreč poznajo povsod, zato se je moral na ameriške ulice podati pod krinko. To pripelje do čudnega zapleta, ko igralec igra lik, ta lik pa nato igra še en drug lik.

Več informacij še ni znanih, a očitno je projekt že končan in samo še čaka na platformo. V kinih ga zaradi koronavirusa zagotovo še ne bomo videli, a zna ga prevzeti kakšen pretočni servis tipa Netflix. Tam lahko trenutno najdemo druge Cohenove filme kot so Bruno in The Great Dictator, originalni Borut pa čudno manjka.

Ne pozabimo, da se je Cohen junija letos pojavil zamaskiran na zboru desničarjev, kjer je zbranemu občinstvu, ki je štelo okoli 500 ljudi, prepeval sporne pesmi glede bivšega predsednika Obame in Hillary Clinton. Zanimivo bo videti, če se bo ta nastop pojavil tudi v filmu Borat 2 ali pa je Cohen ta nastop opravil samo za hecanje republikancev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime