Originalni Death Rally je sedaj brezplačen na Steamu

Razvijalca Remedy Entertainment poznamo predvsem po njegovem dvojcu iger Max Payne. A Finci so bili v industriji že prej in leta 1996 so izdali zanimiv naslov Death Rally.

Leta 2012 je sledila slabo sprejeta predelava, a tisti original je pridobil kar nekaj oboževalcev. Gre v bistvu za nekakšnega predhodnika Carmageddona, le da je slednji nato dirkaško uničenje popeljal na naslednjo stopnjo in dirkanje preselil v popolnoma 3D gledan pogled. Takšnih iger danes preprosto manjka in očitno za njih ni več trga. Carmageddon je sicer poskušal preko Kickstarterja zopet zaživeti, vendar pa se je ta poskus končal bolj klavrno, Remedy pa te dni dela povsem drugačne igre.

Na svoj izvir pa niso pozabili in razvijalec te dni proslavlja že svojo 25. obletnico obstoja. V namen proslavitve so se odločili, da originalno igro ponudijo brezplačno in to za vedno. Death Rally je tako postal na Steamu povsem brezplačen in če imate na disku 25 MB prostora, potem se odpravite na naslednjo povezavo in si igro prenesite v svojo knjižnico.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime