Star Citizen lahko do 23. septembra igrate brezplačno

Star Citizen je znana kot igra, ki neprestano prestavlja izid in hkrati služi nepredstavljive količine denarja. Ta vesoljska simulacija je junija letos prekoračila 300 milijonov dolarjev, od takrat pa do septembra pa je v blagajne nakapljalo še dodatnih 13 milijonov zelencev.

Razvijalec Cloud Imperium Games je nazadnje igralce precej razburil z najavo, da delajo na novem “road mapu”, tako da so v bistvu naredili najavo za najavo. Podporniki so se začeli pritoževati nad polžje počasnim razvojem tega sicer impresivnega projekta, ki pa je med svojo izdelavo naletel na kar nekaj tehnoloških preprek.

Razvijalec se je odločil organizirati nov Free Fly dogodek in upa da bo s tem malce preusmeril jezo in se prikupil skupnosti. Free Fly dogodki so bili že večkrat organizirani ob posebnih priložnostih, omogočajo pa brezplačen preizkus igre prav vsakemu, ki se mu da odklikati na uradno stran, tam ustvariti račun in prenesti gigabajte vsebine.

Novi in stari igralci lahko med tem dogodkom preizkusijo 16 vesoljskih plovil, ki jih je izbrala skupnost za najboljše predstavnike igre. Poleg tega boste lahko za te ladje glasovali v mini turnirju, ki bo na koncu okronal najboljšo ladjo v igri.

Brezplačni preizkus je že v polnem zagonu in bo na voljo vse do 23. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. a dejansko kdo igra to igro redno? Po pravici povedano … igral sem jo par ur. Par ur nisem vedel kaj morem delati, nobenih tutorialov, nobenih questov za najti, nič od nič … potikal sem se po stavbi in imel občutek, kot da sem tam v zaporu, no way out … Da pa o lagu ne razpravljam. v glavnem, ker nimam pojma, kako igro sploh igrati, lahko rečem, da je veliko bolj brezvezna, kot pa kakšna commodore 64 igra …

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime