Origin se bo preimenoval v dolgočasno ime EA Desktop App

Založnik EA je padel v krizo srednjih let in spravil se je preimenovati skoraj vse svoje storitve. Najprej so se odločili preimenovati svoj naročniški servis Origin Access v EA Play, svoje najave in prenose v živo pa iz EA Play v EA Play Live.

V pogovoru s spletno stranjo GamesIndustry pa je podpredsednik Mike Blank povedal, da še niso končali s preimenovanji. Njihova dolgoletna PC platforma Origin bo prav tako doživela prenovo in se bo po novem imenovala EA Desktop App. Vsi ti silni denarci v marketinškem oddelku so tako prišli do ideje imena, ki bi se ga jaz spomnil ob hitrem shranjevanju datoteke iz Photoshopa.

K sreči ne bomo dobili samo novega imena ampak bo platforma dobila veliko posodobitev. To je dobra novica, saj je Origin v trenutni obliki videti hudo zastarel. Mike je povedal, da bo EA Desktop App vseboval podobo, ki bo omogočal lažje povezovanje igralcev in boljšo socialno izkušnjo. To se sliši kot da bodo noter vsilili neko sorto družabnega omrežja, kar smrdi, saj bi moral biti poudarek na izboljšavi uporabniškega vmesnika, ki bi omogočal hiter vpogled v igre in katere DLC-je imamo trenutno kupljene za njih.

Kdaj točno bomo dobili prenovo ni znano, trenutno pa je aplikacija v zaprtem beta testiranju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime