Bivši The Witcher 3 in Dying Light razvijalci delajo na zanimivi igri The Invincible

Prav lepo je videti, ko se na kup zbere talentirana ekipa, v tajnosti nekaj časa dela na projektu in ga nato nenadoma razkrije občinstvu.

Prav to se je zgodilo v primeru igre The Invincible, ki nastaja pod rokami novega studia Starward Industries. Razvijalec je morda nov, a to ne pomeni, da mu manjka izkušenj, saj ga sestavljajo bivši člani razvijalca CD Projekt RED, ki ga poznamo po The Witcher franšizi in Techlanda, ki je razvil zombijaški Dying Light.

Rezultat njihovega dela, ki se je začel leta 2018, je igra Invincible – znanstvenofantastični prvoosebni triler, ki je nastal po knjižni predlogi poljskega pisatelja Stanislawa Lema. Igra se dogaja v zanimivi prihodnosti, v kateri nikoli ni prišlo do digitalne revolucije, a človeštvo je že napredovalo do stopnje, kjer lahko potuje po vesolju.

Igrali bomo znanstvenika na krovu ekspedicije na planet Regis III. Nekaj je šlo seveda narobe in rešiti boste morali svojo pogrešano posadko, zraven pa boste odkrili, da Regis III skriva veliko več kot pa je bilo videti na prvi pogled.

Žal napovednika še nismo dobili, a prve slike pričarajo resnično slastno retro futuristično podobo. Vse je čudno analogno in zaradi tega tudi presneto zanimivo.

Datuma izida še nimamo, a razvijalec pravi, da naj bi igro ugledali enkrat naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime