Call of Duty Warzone očitno prihaja tudi na telefone

Ob izstrelitvi večigralskega buma battle royale streljačin se je zdelo, da je ime Call of Duty nekako izgubilo na svoji veljavi, a založniku Activision je treba čestitati. Večigralsko formulo Call of Duty naslovov mu je uspelo prilagoditi za novejše igralce in Call of Duty Warzone je postal prava uspešnica. Do avgusta so nabrali že 75 milijonov igralcev, številka pa se je od takrat samo še povečala.

Edina večja pomanjkljivost Warzona je dejstvo, da ga za razliko od Fortnita, ne najdemo na vseh napravah. Specifično s tem ciljamo na mobilne iOS in Android naprave, ki predstavljajo ogromen trg igralcev, ki zelo rad odpre denarnice za razne mikrotransakcije.

To se bo očitno kmalu spremenilo, saj je spletna stran Charlie Intel na strani založnika opazila razpis za novo delovno mesto. Iščejo izvršnega producenta, ki bi delal na novi mobilni igri WZM, ta kratica pa več kot očitno namiguje na Warzone Mobile. Opis nalog je še bolj specifičen, saj bo producent moral prenesti temeljne igralne načine Warzona v mobilno obliko, brez da bi s tem žrtvoval dostopnost tega naslova.

Več informacij trenutno ni znanih, tako da lahko samo ugibamo, kdaj točno se bo Warzone preselil na mobilnike. Call of Duty franšiza sicer že živi na telefonih, saj je lani oktobra izšel Call of Duty Mobile, ki je hitro eksplodiral v popularnosti, a Activision meni, da zna Warzone ime pripeljati na mobilno platformo nove igralce in da so šele popraskali površje potenciala, ki ga lahko prinesejo mobilne igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime