South Park bo konec meseca dobil posebno, enourno koronavirus epizodo

Če kaj berete našo stran, potem se zagotovo spomnite mojega članka, v katerem sem pel hvalospeve zgodnjim sezonam South Parka in objokoval novejše epizode, ki so zame preprosto izgubile tisti čar. Ustvarjalci namreč v vsaki sezoni obdelujejo skoraj samo še trenutno aktualne teme, s tem pa so žrtvovali tiste naključne in hudo smešne zgodbe, ob katerih nas je četvorica dečkov redno nasmejala.

A priznati moram, da sem tudi jaz bil presneto radoveden, kako bosta ustvarjalca serije Trey Parker in Matt Stone obdelala letošnjo norijo glede koronavirusa. Leto 2020 je namreč prineslo toliko materiala, da piscem pri ustvarjanju nove, že 24. sezone ni bilo treba pretirano iskati zapletov in idej.

Parker in Stone ne bosta razočarala, saj je bila pred kratkim uradno napovedana prav posebna epizoda, ki bo trajala kar eno uro. The Pandemic Special se bo seveda lotila letošnje pandemije in glede na napovednik nas čaka prava poslastica. Randy Marsh se poskuša soočiti z novo realnostjo izolacije in nošnje mask, fantje pa se vrnejo v šolo, ki pa je precej drugačna kot pa se je spomnijo.

The Pandemic Special bodo Američani na svoji kabelski televiziji gledali 30. septembra ob 20.00, kar za nas pomeni, da se bo epizoda pojavila 1. oktobra ob dveh zjutraj. Priporočamo, da greste raje spat in si nato epizodo ogledate zjutraj na uradni strani South Parka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime