The Mandalorian prejel napovednik za 2. sezono

Najbolj priljubljen, čeprav ne spet tako učinkovit dostavljavec malih zelenih bitij, The Mandalorian, nas bo kmalu zabaval že v drugi sezoni. Da bo ta prišla seveda niti ni bilo pod vprašanjem, saj je The Mandalorian ena redkih stvari, ki dajejo smisel obstoju pretočnemu servisu Disney+.

2. sezona si bo za naloga zadala povečati obseg Mandalorian vesolja in bo v njega pripeljala več zanimivih karakterjev. Naš junak bo poskušal Baby Yodo zopet združiti z njegovo družino, ti dogodki pa se bodo odvijali po filmu Return of the Jedi. Napovednik prikaže nove lokacije in zopet se bomo vrnili na puščavniški Tatooine in snežni Ilum, vmes bomo gledali boksarske obračune med vesoljci, seveda pa ne bo manjkalo akcije.

Prva epizoda nove sezone nas bo pričakala 30. oktobra, za legalno gledanje pa boste potrebovali aktivno naročnino na servis Disney+, ki se bo v Sloveniji pojavil šele enkrat naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime