DEATHLOOP z novim igralnim napovednikom

Mislim, da je tole prva novica, ki jo pišem o igri DEATHLOOP. Kar je čudno, saj za njo stoji razvijalec Arkane, ki je nazadnje spočel eno mojih najljubših iger Prey. Žal je bila očitno prodaja tega naslova tako slaba, da se niso odločili za delo na nadaljevanju, ampak so šli v povsem drugo smer in rezultat njihovega dela je akcijska prvoosebna streljanka DEATHLOOP.

Igrali bomo tipa z imenom Colt, ta pa se je po spletu okoliščin znašel na skrivnostnem otoku Blackreef, ki pa je ujet v časovno zanko. To pomeni, da mora podoživljati en in isti dan za vedno, kar hitro človeka spravi v norost. Edina pot pobega je, da ubijemo 8 specifičnih tarč, preden je konec dneva in se zanka ponovi. Vendar pa nam bo to poskušala preprečiti morilka Julianna, ki želi obdržati časovno zanko in nam bo zato neprestano stregla po življenju.

Včeraj smo dobili nov napovednik in še vedno mi ni čisto jasno, kako se bo ta zadeva sploh igrala. Vidimo lahko, da bo neko vlogo imelo vrtenje časa in da bo poudarek na hitrem premikanju in ubijanju nasprotnikov. Arkanu vsekakor zaupam in zagotovo nas čaka slastna in malce drugačna streljanka.

Nanjo pa bomo morali čakati še nekaj časa, saj je izid napovedan šele za drugo polovico 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime