God of War Ragnarok uradno najavljen za PlayStation 5

Da bo odlični God of War iz leta 2018, ki smo mu pri nas podelili najvišjo možno oceno, dobil nadaljevanje, je bilo seveda povsem logično. Sony sicer ni uradno napovedal ničesar, a jasno je bilo, da je bila oživitev Kratosa več kot uspešna in igralci so nemirno čakali na napoved drugega dela.

To se je včeraj, na samem zaključku PlayStation 5 konference, tudi res zgodilo. Kratki dražilnik je napovedal novi naslov God of War Ragnarok, ta pa naj bi izšel enkrat naslednje leto. Za razvoj bo zopet poskrbela ekipa Santa Monica Studio, na čelu nje pa bo zopet Cory Barlog.

To je res tudi vse, kar je trenutno znanega o tem naslovu. Igra je daleč od izida in zna se zgoditi, da celo zamudi naslednje leto, saj se mi zdi, da bi drugače razvijalec pokazal kaj bolj konkretnega. Navsezadnje nas poskušajo navdušiti za nakup nove konzole in kratek dražilnik preprosto ne more potešiti žeje in dovolj navdušiti za nakup 400 € vrednega izdelka.

Upamo tudi, da bo Ragnarok malce bolj prijazen do samih delavcev. Če si ogledate skoraj dve uri dolg dokumentarec Raising Kratos, ki nam pokaže prizore iz zakulisja, potem lahko vidite, da je Santa Monica Studio vložil v razvoj dolge neprespane noči in izrabljene živce. Corey Barlog je v enem intervjuju povedal, da se to v prihodnosti ne bo več zgodilo, saj so s prvo igro postavili temelje, ki jih je treba samo še nadgraditi. Upamo, da bo res tako in da bomo na koncu dobili odličen naslov, ki pa ni zahteval človeških žrtev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime