Beat Saber naslednji mesec končno dobiva večigralstvo

Noro dobro prodajana VR igra Beat Saber je takoj ob svojem izidu igralce spravila k ugibanju, kako bi bil ta naslov videti v večigralski obliki. Navsezadnje je sama igralna formula kot naročena za tekmovanje med več igralci, in čeprav je bilo to nekako do sedaj možno preko nabiranja količine točk, hkratnega igranja med dvema igralcema ni bilo mogoče.

Razvijalec Beat Games je uradni večigralski način napovedal že dolgo nazaj, vendar pa se nikakor niso mogli odločiti, kako zadevo omogočiti, ne da bi žrtvovali tisto zabavnost in tekmovalnost, ki je iz Beat Saberja naredila takšno uspešnico.

Zdaj jim je očitno končno uspel preboj in večigralstvo je bilo uradno napovedano za naslednji mesec. Še vedno sicer ni informacij, kako točno bo to potekalo, je pa razvijalec že povedal, da povezovanje med Steam in Oculus igralci ne bo možno.

Večigralsko sabljanje bomo lahko preizkusili od 13. oktobra dalje, mesec kasneje pa nas bo pričakal nov glasbeni paket korejske fantovske skupine BTS.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime