Mafijska strategija Empire of Sin prihaja decembra

Dobra novica za vse pristaše serije Boardwalk Empire, ki ste si od vedno želeli igrati mafijsko igro, postavljeno v čas ameriške prohibicije alkohola. Konec leta boste namreč lahko uživali v naslovu Empire of Sin, ta pa je včeraj dobil tudi uraden datum izida in nov napovednik.

Kot rečeno, igra si je izbrala čas ameriške prohibicije alkohola leta 1920, takrat pa je bila ameriška mafija na vrhuncu svoje moči. Naša naloga bo, da z izbranim mafijcem prevzamemo nadzor nad Chicagom in zavladamo mafijskemu svetu. Tako bomo skrbeli za prekupčevanje alkohola, sklepanje zavezništev, vsake toliko pa bo koga treba tudi izdati. Ne bomo pa našega kraljevanja izvajali samo skozi menije, saj bo velikokrat treba zavihati rokave in se skozi potezni boj odkrižati konkurence.

Na igri dela razvijalec Romero Games, ki ga je ustanovil John Romero – nekdanji član razvijalca id Software in tip je eden najbolj pomembnih imen pri izdelavi legendarnega prvega DOOM-a. To je prva igra njegovega novega studia, ki je na Steamu na voljo za prednaročilo po bolj skromni ceni 39,99 €.

Empire of Sin ima napovedan izid za 1. december, poleg PC-ja pa bo izšel tudi na konzolah PlayStation 4, Xbox One in Nintendo Switch.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime