Five Nights At Freddy’s: Security Breach dobil prvi napovednik

Rad imam grozljivke, vendar pa nisem privrženec Five Nights At Freddy’s iger. Razlog je preprost: ne maram tako imenovanih “jump scarov”, ki so poceni triki grozljivih iger in filmov, ko nenadoma nekaj skoči vate, ti pa trzneš in prevrneš pijačo po tipkovnici.

Five Nights At Freddy’s je zaslovel ravno zaradi takšnega strašenja in Twitch je bil njega dni poln streamerjev, ki so ob igri kazali večinoma zlagane krike groze in padanja iz stola.

Serija je čez leta dobila več delov, sedaj pa se razvijalec Steel Wood Studios pripravlja na zagon novega poglavja Five Nights At Freddy’s: Security Breach.

Dobili smo kratki napovednik, ki nam prikaže različne sobe lokacije Mega Pizza Plex. Freddy in ostala animatronska zalega je seveda tam in glede na napovednik bodo spet skakali na nas ob najbolj nepričakovanih trenutkih ter nam s svojimi kriki luknjali bobniče.

Five Nights At Freddy’s: Security Breach bi moral iziti že letos, novi napovednik pa ne vliva upanja v to, saj ni prikazan noben datum izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime