Return to Castle Wolfenstein dobiva oboževalsko predelavo

Skoraj 20 let mineva, odkar smo dobili odlično prvoosebno streljanko Return to Castle Wolfenstein. Ta je izšla ravno v času, ko se akcijske igre o drugi svetovni vojni dobile svoj pravi zagon, vendar pa se je Wolfenstein od njih malce razlikoval. Streljali nismo namreč samo nacijev, ampak smo se spustili v okultni del nacistične vladavine in tako smo se nenadoma v katakombah, kjer smo z MP-40 strojnicami pokali po razpadlih okostnjakih.

Return to Castle Wolfenstein je prinesel tudi večigralski način Enemy Territory, ki je bila ena prvih iger, ki je vnesla igralne razrede. Uradni strežniki so se ugasnili že dolgo tega, a če vas morda zanima streljanje iz nekega drugega obdobja, potem si lahko ogledate neuradno oživitev ET: Legacy.

Za obstojnost večigralstva je poskrbljeno, oboževalci pa so se sedaj odločili, da predelajo še kampanjo preko modifikacije RealRTCW.

Ta bo poskrbela za pošteno nadgradnjo originala. Podoba bo lepša, saj nas čakajo prenovljene in višje teksture, dodelani pa bodo tudi 3D modeli vojakov in orožja. Ko smo že pri teh – modifikacija bo vnesla cel kup novih pokalic smrti, med njimi pa bomo končno lahko na ramo zavihteli tudi M1 Garand.

Avtorji so poskrbeli tudi za izboljšan zvok in boljšo umetno inteligenco, dodali pa so tudi povsem novo težavnost.

RealRTCW prihaja na Steam 15. oktobra, za igranje pa boste potrebovali kopijo igre Return to Castle Wolfenstein, za katero Steam zahteva enega petaka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime