Cyberpunk 2077 napovednik prikaže različne tolpe mesta Night City

Nekaj dni nazaj se je odvila nova digitalna konferenca Night City Wire in kot po navadi smo dobili nove igralne napovednike, ki prikažejo nekaj dodatnih informacij o težko pričakovani igri Cyberpunk 2077.

Dobili smo dva nova napovednika in najbolj zanimiv je tisti, ki prikaže različne tolpe mesta Night City. Čaka nas kar nekaj zanimivih frakcij, ki so med sabo seveda sprte in vsaka od njih bo nadzorovala svoj kos ozemlja, ki pa bo tudi nosil okolico, ki bi jo pričakovali od takšne tolpe. Valentinosi bodo nekakšni Mehičani, ki radi ustvarjajo grafite in predelujejo amortizerje svojih avtomobilov. Potem so tu Tyger Claws, ki so nekakšna različica Yakuz, stavijo pa na pretepanje od blizu s katanami. A niso vse frakcije spet tako klišejske, saj nas čakajo presenečenja v stilu Maelstromov, ki so povsem obsedeni s predelovanjem svojih teles, tako da je v njih več tehnologije kot pa človeškega mesa. Zanimivo je tudi to, da se nobeni od teh frakcij ne bomo mogli pridružiti, saj je naš karakter V najemnik, ki opravlja naloge od vseh.

Drugi napovednik pa se osredotoči na samo mesto Night City. To je ogromna metropola, ki je v groben razdeljena med bogate in revne, vsem pa je skupno to, da jim je za človeško življenje bolj malo mar. V napovedniku lahko vidimo omembo spletne strani nightcity.love, ki pelje na resnično stran, tam pa si lahko preberete malce več o zgodovini mesta, vsake toliko pa vam bo pred oči celo skočila kakšna reklama za promocijo čisto prave pitne vode. Osebno mi je največ zanimanja zbudil Badlands, ki se dogaja izven okovov mesta in pri izbiri karakterja bom svoj avanture začel prav tam.

Cyberpunk 2077 se nevzdržno približuje, saj ga bomo zagnali že 19. novembra. Na spletni strani EIGRE.si lahko prednaročite fizično kopijo igre, na voljo pa je tudi bogato ovešena zbirateljska izdaja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime