Halo 3: ODST lahko zdaj igramo na PC-ju

Razvijalec 343 Industries pridno predeluje celotno Halo knjižnico za PC. Paket iger The Master Chief Collection je do sedaj na Steam pripeljal prva tri Halo poglavja in tudi preddel Halo: Reach, sedaj pa je napočil čas, da predelavo doživi najbolj unikatni del franšize.

Gre za Halo 3: ODST, ki je prav posebno poglavje te serije. Namreč enkrat za spremembo ne igramo Master Chiefa, niti ne kakšnega od drugih Špartancev. Tokrat si nadenemo čelado običajnega brezimnega vojaka, ki je začetnik v vrsti borcev ODST oz. daljše Orbital Drop Shock Trooper.

To pomeni, da nimamo nekih posebnih moči in smo precej manj odporni proti poškodbam. Originalni razvijalec Bungie je nameraval v ODST prikazati bolj osebno zgodbo, zavito v “noir” atmosfero. Naša naloga je manj obsežna kot v ostalih delih in končno nam ni treba skrbeti za reševanje vesolja, ampak le preživeti vesoljsko invazijo svojega domačega planeta.

Igra je tudi nekoliko krajša od ostalih poglavij, kar se odraža tudi na ceni. Halo 3: ODST namreč na Steamu zase zahteva samo 4,99 € in če ste preigrali že vse druge dele Halo serije, je morda čas, da izkusite nekaj novega.

343 Industries je zdaj uspešno predelal vse starejše naslove in naslednja tarča je Halo 4, ki so ga zgradili povsem sami. Veliko igralcev je sicer mnenja, da 343 Industries vnosi ne sežejo Bungijevim izdelkom, a takšna katastrofa spet niso in če boste želeli izkusiti zgodbo prihajajočega Infinite poglavja v popolnosti, so za preigravanje nekako nujni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime