The Division 2 bo ta vikend zopet brezplačen

Založnik Ubisoft redno prireja brezplačne vikende svojih večigralskih iger in potem, ko smo dobili prvo poglavje serije The Division povsem brezplačno, je nastopil čas, da se brezplačnmo pozabavamo tudi v nadaljevanju.

The Division 2 smo nazadnje lahko brezplačno preizkusili februarja, novi brezplačni vikend pa se bo zgodil že ta konec tedna. Če ste že sodelovali v prejšnjem preizkusu, potem bodite brez skrbi. Ves vaš napredek se je obdržal in svoje avanture boste lahko nadaljevali prav od tam, kjer ste nazadnje nehali igrati.

Brezplačni vikend ima seveda svoj namen. Igra je namreč dobila ogromno posodobitev, ki je brezplačna za vse igralce, tisti, ki si lastite dodatek Warlord of New York pa ste bili deležni dodatnih dobrot. Pozabavate se lahko v novi, 3. sezoni, ki prinaša novo pogodbo ter povsem nov igralni način The Summit. Ta igralce postavi v zgradbo, ki šteje točno 100 nadstropij, vsako od njih pa predstavlja svoje izzive. Na vrhu vas bo nato dočakala posebna bitka z unikatnimi nagradami.

Brezplačni preizkus se bo začel v četrtek ob 9.00 in se bo zaključil v ponedeljek ob 16.00. Ponudba bo na voljo tako za PC kot tudi za konzolne igralce. Za predčasni prenos gigabajtov se odpravite na uradno spletno stran.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime