No Man’s Sky dobil ogromno novo brezplačno posodobitev Origins

Ne bi se čudil, če bi enkrat v prihodnosti dobili kakšen film, ki prikazuje razburljiv razvoj igre No Man’s Sky. Ta je pred svojim izidom obljubljala ogromno stvari in lahkoverni igralci so se gnetili pred virtualnimi blagajnami za izvod svoje kopije. Te so leta 2016 končno izšle na prodajne police in igralci so masovno vlekli iz interneta gigabajte in se podali v raziskovanje ogromnega vesolja, polnega potenciala.

Trajalo pa je samo en dan, da so igralci ugotovili, da ima No Man’s Sky zelo malo vsebine. Začetno navdušenje se je spremenilo v nepredstavljivo jezo in sploh nočem vedeti, koliko groženj s smrtjo je takrat dobil razvijalec Hello Games. Ta se je po izidu, skupaj s svojo vodjo Seanom Murrayjem, hitro skril pod zemljo in potrpežljivo čakal, da jeza igralcev mine.

A ta čas so izkoristili plodno in začeli so delati na dodatni vsebini. Čez leta so izdali cel kup brezplačnih posodobitev, ki so igri dodale ogromno nove vsebine. Včeraj se je na strežnikih pojavil Origins – morda največja posodobitev do sedaj in No Man’s Sky je zdaj končno tisti naslov, ki so nam ga obljubljali na začetku. Škoda samo, da je Hello Games za to potreboval dolga štiri leta.

Origins doda veliko novih stvari. Igralci boste našli povsem nove planete, ki jih naseljujejo unikatna bitja, ki jih niste videli še nikoli prej. Zagotovo najbolj izstopa ogromen peščeni črv, ki ga lahko vidite ob koncu napovednike. Tu so tudi nove zgradbe, vesoljske ladje in prenovljen sistem vremena, ki bo zdaj zadel samo določene dele kontinentov in ne bo razširjen kar preko celega planeta. Veselite se lahko tudi posebnih vremenskih pojavov, kot so denimo uničujoči tornadi, na nebu pa boste ob jasnem vremenu lahko videli meteorni dež, končno pa se bomo lahko pogreli tudi ob bruhajočih vulkanih.

Kot rečeno, Origins je povsem brezplačna posodobitev, ki si za nalogo zada v igro pripeljati več raznolikosti. Glede na napovednik jim je to več kot uspelo, vse te novosti pa že lahko tudi praktično preizkusite. Zdaj je končno napočil pravi čas, da igri ponudite novo priložnost in če morda naslova slučajno še nimate, potem si ga te dni lahko po začasno znižani ceni privoščite na Steamu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime