The Game Awards – podelitev nagrad najboljšim igram – dobila datum izida

Podelitev nagrad The Game Awards je v zadnjih letih začela pridobivati na veljavi in ti igričarski Oskarji so postali zanimivi ne samo zaradi nagrajevanja najboljših iger preteklega leta, ampak tudi zato, ker na njih dobimo kakšno zanimivo najavo prihajajočih naslovov.

Tudi letos bo za organizacijo tega dogodka poskrbel najbolj znani gik Geoff Keighley, ki nas je skozi poletje zabaval z raznimi predstavitvami v slopu Summer Game Festa. Letošnjo podelitev nagrad si je zamislil malce drugače, saj po svetu še vedno vlada koronavirus kriza in organizacija prireditve, na kateri bi se zbralo več sto ljudi, preprosto ni bila mogoča.

Zato je imel pri organizaciji malce bolj proste roke in prišel je do ideje, da bi predstavitev speljal iz različnih lokacij po svetu. Navdih je dobil iz igre Death Stranding, ki želi igralcem predstaviti idejo povezovanja ljudi z različnih koncev opuščenega sveta. Geoff je v tem naslovu odigral tudi manjšo vlogo.

Prireditev se bo tako odvila iz treh lokacija: Los Angelesa, Tokia in Londona. Dobili smo tudi datum podelitve, ta pa se bo odvil v četrtek, 10. decembra. Točno uro podelitve bomo dobili nekoliko kasneje.

Letošnja konkurenca za najboljše igre bo zelo velika. Izšlo je cel kup dobrih iger, izidov pa še zdaleč ni konec. Novembra nas čaka Cyberpunk 2077, ki bo skoraj zagotovo pobral cel kup lovorik, izid novih konzol pa bo s sabo prav tako potegnil nekaj zanimivih izdelkov. Lani je nagrado za igro leta pobral Sekiro: Shadows Die Twice, letos pa razvijalec FromSoftware ni dostavil nobenega kandidata. No, morda zna predelava Demon’s Souls dejansko tako navdušiti, da bo originalni japonski razvijalec zopet kovan v zvezde, morda pa nas tudi presenetijo in ravno na The Game Awards pokažejo več informacij glede Elden Ringa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime