Left 4 Dead 2 razveselil igralce z novim dodatkom The Last Stand

Zombijaška večigralska igra Left 4 Dead 2 je danes stara že 11 let in oboževalci so že zdavnaj obupali, da bo razvijalec Valve kdaj odobril delo na nadaljevanju. Vendar pa je igra na svojo stran pridobila lepo število ustvarjalcev modifikacij in ena od njih, The Last Stand, je pokazala toliko potenciala in kakovosti izvedbe, da je Valve razvojno ekipo amaterjev povabil k sodelovanju.

Ti so seveda vabilo svojih idolov sprejeli in rezultat skupnega dela je dejstvo, da je bil The Last Stand vključen v igro kot uradno izdani dodatek, ki je povrh vsega še popolnoma brezplačen.

Razširitev prinaša ogromno nove vsebine. V ospredje je postavljena povsem nova kampanja, ki je zasnovana na originalni mapi. Če je vaša ekipa uigrana in zna hitro poskrbeti za horde razpadajočih trupelc, potem boste z lahko opravili glavno nalogo pobega na varno. Tu vam bosta v pomoč priskočili tudi dve novi orožji za boj od blizu: vile in lopata.

Dobili smo tudi 26 novih map, štiri nove arene in kup manjših posodobitev, kot je izboljšan vmesnik, nove animacije in povrnitev izrezane vsebine. Tudi nasprotniki so dobili osvežitev, saj boste med igranjem naleteli na nove zombije iz prvega dela, ki bodo zagrenili življenje tudi veteranom.

The Last Stand je že na voljo za igranje vsem lastnikom igre. Valve se je odločil ponudbo še obogatiti in igra je na Steamu brezplačna za igranje vse do ponedeljka, med tem časom pa bo tudi znižana za 80 % na vsega 1,63 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime