RuneScape po skoraj dvajsetih letih prihaja na Steam

Ko se kak MMO igralec bobna po prsih in okoliškim igralcem razlaga, da je veteran tega žanra, saj je svojo kariero začel leta nazaj z originalnim World of Warcraftom, ga bo prevzel val odobravanja in zavidanja. A vedno se bo v kotičku našel nekdo, ki se bo s spuščeno kapuco nad očmi pritajeno začel hehetati, njegov smeh pa bo narasel do te stopnje, da se bo začel izmučeno odkašljevati, iz ust pa bo prišel samo stotine let star prah. Govorimo seveda o RuneScape igralcu, ki je svoje MMO avanture začel že davnega leta 2001, ko smo igro lahko preigravali preko navadnega brskalnika.

RuneScape se je od tistih dni precej spremenil in pridobil ogromno nove vsebine, ki pa ni navdušila vseh igralcev. Ravno zaradi tega se je pred časom izrodila posebna veja igre Old School RuneScape za vse tiste, ki v svoji igri ne želijo imeti dinozavrov, ampak hočejo samo uživati v druženju z drugimi igralci.

Razvijalec Jagex se je sedaj odločil, da je čas, da njihova igra vidi tudi druge platforme. Za naslednje leto se pripravlja izid mobilne verzije, ki jo bomo lahko igrali na iOS in Android sistemih, še prej pa bo igra prispela tudi na Steam.

Igra ob prehodu na Steam ne bo doživela večjih sprememb. Igralci bodo veseli dosežkov in kart za trgovanje, ki pospremijo praktično vsak nov izid na Steamu, a kakšnih igralnih sprememb ne bomo dobili. Bomo pa lahko stari račun povezali s Steamom in tako nemoteno nadaljevali avanture z našim starim likom.

Stran je na Steamu že postavljena, igranje na novi platformi pa bomo lahko začeli že 14. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime