Netflix dela animirano Resident Evil serijo

Serija Resident Evil je že dolgo nazaj prestopila meje iger in se naselila tudi v risanih in akcijskih filmih. Žal ta prestop ni bil ravno pospremljen z Oskarji. Tisti filmi, v katerih je nastopila Jovovička, so z vsakim delom pridobili akcijske sekvence in izgubili na grozljivost in logičnost in če se te dni uzrem nazaj, bi za sprejemljivega označil samo prvi del.

Potem smo dobili trojico animiranih filmov Resident Evil franšize: Degeneration, Damnation in Vendetta, a spet nobeden od teh ni ravno navdušil, marketing pa je bil tako tih, da veliko ljudi sploh ni vedelo za obstoj teh filmov.

Vendar pa se Capcom ne preda in nam še naprej poskuša prodati Resident Evil izdelke izven gaming industrije. Režiser Johannes Roberts dela na ponovnem zagonu filmov s pravimi igralci. O projektu ni znanega nič, razen, da ga je Johannes označil za “izjemno strašljivega” in da se bo film vrnil koreninam izvirne igre. Če to pomeni film, ki ga bomo spremljali iz statičnih kotov kamere, potem Johannesu takoj častim pivo.

Nad Resident Evilom je navdušen tudi Netflix, saj ima v produkciji kar dve seriji. Ena še nima naslova, govorila pa bo o potomcih Weskerja, ki se preselijo v nov Raccoon City. Spremljali bomo zgodbi dvojčic Jade in Billie Wesker, videli pa bomo dogodke pred in po zombie pandemiji, ki je uničila mesto Raccoon City in nato tudi cel svet.

Druga serija pa bo bolj prijala oboževalcem iger. Imenuje se Infinite Darkness in v njej bosta glavno vlogo igrala Claire Redfield in Leon S. Kennedy – glavna protagonista prvih treh iger. Dobili smo tudi kratek dražilnik in kot lahko vidimo, bo celotna serija narejena v CG slogu, tako da se zdi, kot da bi spremljali vmesne sekvence iz predelav Resident Evil 2 in 3 Remake.

Infinite Darkness bo sestavljen iz osmih epizod, vsaka od teh bo v dolžino merila eno uro. Predvidevamo, da če bo serija gledana, nas čakajo tudi nove sezone, prvo od njih pa bomo dobili enkrat v 2021.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Kako na Windowsih in mobilnih napravah vključiti temni način?

Ena od stvari, ki zna pomembno vplivati na vaše ugodje in produktivnost, na prvi posluh morda ni slišati kot nič posebnega. Govorim...

World of Warcraft Shadowlands dobil datum izida

Že dobri dve leti minevata, odkar je World of Warcraft prejel svojo zadnjo večjo razširitev Battle for Azeroth. Razvijalec Blizzard že dolgo...

Epic Games podarja dve igri, ki sta kot naročeni za Noč čarovnic

Vikend je pred nami in ta bo zavit v strašljive tone. Tu je namreč praznik Noč čarovnic, kar pomeni veliko gledanja strašljivih...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!