Assassin’s Creed Valhalla novi napovednik nam pove več o zgodbi

Za igro Assassin’s Creed Valhalla smo dobili že nekaj napovednikov in čeprav me ti osebno niso razočarali, so me preveč spomnili na razvlečeni Odyssey, da bi ob gledanju skovikal in metal plastične vikinške čelade v zrak. Založnik Ubisoft je včeraj na splet poslal nov napovednik in priznati moram, da me je ta precej bolj navdušil nad igro in se sedaj celo veselim njenega izida.

Končno smo dobili malce več informacij glede zgodbe. Do sedaj smo v bistvu vedeli samo to, da se bo Valhalla odvijal v vikinški dobi in da bomo igrali Vikinga z imenom Eivor, ki je lahko moški ali ženska.

Zdaj vemo, da bo skozi zgodbo pomembno vlogo igral Eivorjev brat Sigurd in da bomo v kampanji srečali frakcijo Hidden Ones, ki so bili nekakšni predhodniki Assassinov.

Napovednik pokaže kar nekaj vmesnih sekvenc, ki so bile narejene s pogonom igre in te niso slabe. Pogon, na katerem bo zgrajena Valhalla, sicer že kaže svoja leta, še posebej je to opazno pri obraznih animacijah. A po drugi strani so vmesne sekvence in animacije tokrat veliko bolj brutalne in zanimive, kot pa so bile v prejšnjem delu. Kot nekdo, ki rad spremlja serijo Vikings, lahko ob vsem tem špricanju krvi samo zadovoljno pokimam.

Assassin’s Creed Valhalla izide 10. novembra za PC, PlayStation 4, Xbox One in Xbox One Series X, dva dni kasneje pa bomo prejeli še verzijo za PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime