Godfall pokazal čudovit uvodni video

Godfall je ena bolj čudovitih iger, ki že od samega začetka kažejo, kako bo videti grafična podoba na naslednji generaciji konzol. Sumim sicer, da novopečeni razvijalec Counterplay Games ne bo prinesel ravno neke revolucionarne igralne formule, a če ne drugega, se bomo med igranjem lahko divili čudoviti grafični podobi.

Godfall nam bo ponudil pet igralnih razredov, vsak od njih pa bo omogočil unikaten način igranja. Zanimivost pri tem RPG-ju je to, da se bo igranje vrtelo okoli hladnih orožij kot so enoročni ali dvoročni meči, kladiva, sekire in budzovani in manj okoli magije ali pa boju od daleč. Akcija bo hitra in brutalna, tako da od vseh proženjih posebnih sposobnosti včasih sploh ne boste mogli več ločiti med nasprotnikom in okolico.

Celotno igro bomo lahko preigrali povsem samotarsko, podprt pa bo tudi sodelovalni način, v katerem boste lahko v avanturo povabili še tri prijatelje.

Godfall je včeraj prejel tudi uradni uvodni video, ki je pričakovano čudovit in nas lepo uvede v igro. Žal boste morali na igranje še malce počakati, saj bo Godfall na prodajne police prispel 12. novembra in sicer za Epic Games trgovino in PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime