Torchlight 3 izide že naslednji mesec

Že 8 let mineva od zadnjega Torchlight naslova. Ta franšiza ni bila nikoli nek prodajni hit, a je bila lepo popestrilo za vse navdušence nad akcijskimi RPG-ji, ki so se naveličali temačnega Diabla in so si zaželeli nekaj bolj barvitega, Torchlight pa je obenem ponujal zabavne in zanimive igralne razrede.

Tretji del je v razvoju že čisto predolgo, razlog za to pa je, da je bil najprej zamišljen kot povsem nekaj drugega. Torchlight 3 je bil najprej zamišljen kot mobilna igra, a oboževalci so bili nad tem konceptom povsem razočarani. Razvijalec je uslišal njihove želje in se spravil predelati igro v nekaj, kar bi bil pravi naslednik solidnih prvih dveh delov.

Štorijalno se igra odvija 100 let po drugem delu, za igranje pa je trenutno na voljo na Steamu, a samo v načinu Zgodnjega dostopa. Bo pa tega kmalu konec, saj je razvijalec napovedal datum izida polne verzije. To se bo zgodilo 13. oktobra, takrat pa se bo zvišala tudi cena. Trenutno je namreč igra na voljo za 29,99 €, ob izidu pa bo ta cena narasla na 39,99 €. Konec leta bo igra doživela tudi predelavo za Nintendo Switch, a bolj točnega datuma trenutno še nimamo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime