Dobili smo prvi napovednik za Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies igralni način

Tisti igralci, ki ste svoje igralne škornje v Call of Duty franšizo namočili šele preko brezplačnega Warzona, se morda sploh ne zavedate, da serijo že dolgo spremljajo zombiji. Kaj točno imajo nemrtva razpadajoča trupla veze s streljanko, ki precej stavi na realizem morda ni jasno na prvi pogled, a glavno je to, da je zadeva presneto zabavna.

Zombiji niso bili prisotni povsod, saj jih je uvedel razvijalec Treyarch v igri Call of Duty World at War. Od takrat je imela vsaka njihova igra svoj zombie način in lahko smo spremljali celo zgodbo, ki se je odvila skozi Black Ops, Black Ops II, Black Ops III in Black Ops 4. Ravno Treyarch dela tudi na naslednjem poglavju COD serije Black Ops Cold War in tudi tu bomo dobili nemrtve, ki jim diši samo človeško meso.

Včeraj smo dobili precej obsežen napovednik in znalci franšize boste opazili, da se bo zgodba nadaljevala, videli pa boste tudi nekaj novih likov. Zombiji bodo odličen dodatek za kampanjo in standardni večigralski način in čimveč vsebine za naš denar je vedno dobra novica.

Call of Duty Black Ops Cold War izide 13. novembra, še pred tem pa bodo igralci lahko preizkusili beta način. Prednaročniki ga boste lahko preizkusili 15. oktobra, vsi ostali 17. oktobra, testiranje pa se bo nato zaključilo 19. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime