Amnesia: Rebirth grozljivka pokazala prvi igralni napovednik

Že nekaj časa vemo, da razvijalec Frictional Games dela na novem vnosu Amnesia franšize, a klub temu je Rebirth še vedno ena velika skrivnost. Vemo, da bo to preddel prvega dela The Dark Descent in da bomo tokrat igrali žensko z imenom Tasi Trianon, ki se bo podila v opuščeni alžirski puščavi.

Razvijalec nas je včeraj razveselil s prvim igralnim napovednikom in zdaj lahko celo vidimo, kako se bo zadeva igrala.

Na prvi pogled razvijalec ni preveč inoviral. Še vedno nas čaka počasno premikanje med raziskovanjem in hiter tek pred tistimi groznimi bitji, proti katerim spet očitno ne bomo imeli nobene obrambe. Tudi Rebirth bo vseboval posebno tehniko pri interakciji z okolico. Če bomo želeli odpreti vrata ali odstraniti kakšen žakelj, potem bomo morali narediti ustrezen premik z miško. To smo videli že v The Dark Descent in priznati moram, da me je tam zadeva zabavala… Za tisto prvo uro. Kasneje je to vlečenje postalo že tečno, še posebej zaradi tega, ker igra ni vnesla kakšnega naprednega igranja s fiziko, preko katerega bi si odprli pot naprej.

Rebirth bo očitno vseboval veliko ugank in pasti, tako da bo treba biti pri prečkanju stopenj presneto previden. Igralni napovednik tudi obljublja malce več raznovrstnosti pri okolici, tako da ne bomo samo stopali po zaprašenih hodnikih.

Upamo, da nam bo razvijalec v končnem izdelku dostavil bolj raznovrstne uganke in da bomo lahko kakega grdavža tudi udarili po zobeh. Če bo kaj od tega bomo videli že 20. oktobra, ko bo igra izšla za PC. Steam stran že stoji, tam pa je igra na voljo po prednaročniški ceni 22,49 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime