World of Warcraft: Shadowlands dodatek prestavil izid

Shadowlands dodatek lahko sedaj dodate seznamu iger, ki so v letu 2020 zabeležile prestavitev izida. Razvijalec Blizzard je včeraj na svojem Twitter računu podal izjavo, v kateri je zapisano, da nova razširitev za World of Warcraft ne bo izšla 27. oktobra, kot je bilo sprva napovedano.

Razlog za prestavitev je seveda koronavirus, saj je morala razvojna ekipa svoje delo iz pisarn preseliti domov, kar je povečalo razvojni čas. A problem ni samo v delu od doma, saj Shadowlands preprosto še ni bil nared za splavitev.

Dodatek potrebuje še dodatno poliranje in uravnoteženje, veliko dela pa jih čaka tudi na končni vsebini. Vse to je pripeljalo do odločitve, da izid zamaknejo na za zdaj neznani datum, ki pa naj bi se zgodil še enkrat letos.

Novica o prestavitvi World of Warcraft igralcev ni pretirano presenetila. Na Redditu je veliko ljudi to celo pričakovalo, saj je Blizzard imel pred sabo preprosto preveč dela pri vseh popravkih, ki jih je predlagala skupnost, da bi jim to uspelo do konca tega meseca postaviti na prodajne police v nehroščati in uravnoteženi obliki. Veliko igralcev je bilo celo navdušenih, saj si bo razvijalec za dodatek vzel svoj čas in tako jih bo ob izidu pričakala veliko boljša izkušnja.

To pa World of Warcraft te dni presneto potrebuje. Zadnji dodatek Battle for Azeroth je namreč veliko igralcev razočaral in sveža vsebina bi pri tem ostarelem MMO-ju prišla hudo prav.

Vendar pa WoW igralci ne bodo ostali povsem prikrajšani. 13. oktobra bo namreč prišla večja posodobitev, ki bo igralno polje pripravila na Shadowlands. Popravek bo med drugim prinesel s sabo prenovljen sistem stopnjevanja, cel kup možnosti pri ustvarjanju karakterja, zaživela pa bo tudi nova štartna cona Exile’s Reach.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime