EA nas draži s predelavo Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

Že od avgusta krožijo govorice, da bo naslednji del Need for Speed serije bil v bistvu predelava. Založnik EA in razvijalec Criterion naj bi delala na ponovnem rojstvu Hot Pursuit igre, ki smo jo originalno dobili v obliki tretjega poglavja serije, to pa se je zgodilo leta 1998. Leta 2002 je izšlo nadaljevanje, deset let nazaj pa smo dobili predelavo. Od takrat je minilo deset let in očitno se EA zdaj pripravlja izdati predelavo predelave.

Založnik je namreč na splet poslal prvo sliko, na kateri vidimo dirkalni in policijski avto. Oba se poskušata zriniti s ceste, kar pomeni, da sta ravno sredi pregona. To je velik namig na predelavo ali nadaljevanje Hot Pursuit serije, saj je bila poanta teh iger predvsem v gonji med ravbarji in žandarji. Ob strani lahko vidimo oglasno desko, na kateri cena lepo namiguje na 5. oktober, ko naj bi dobili uradno razkritje.

Nato smo dobili še eno sliko. Ta pokaže malce več, saj vidimo tipični Need for Speed zaslon: veliko barv, mini mapo z ikonami ter dva policijska avta, ki nas poskušata zriniti s ceste.

Več bomo očitno izvedeli čez dva dni in več kot očitno se je EA-ju Underground ime zamerilo do te mere, da bi prej naredil predelavo predelavo kot pa uradni Underground 3.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime