Godfall bo enoigralska igra, a vseeno boste morali za igranje biti povezani na internet

RPG igra Godfall je sicer res čudovita, a si je nabrala kar nekaj nasprotnikov še preden je sploh izšla. Razvijalec Counterplay Games je igralce najprej razhudil z novico, da bomo igro lahko zaganjali samo preko Epic Games trgovine, zdaj pa so na svojem Twitter profilu oznanili še eno slabo novico.

Godfall se ne bo osredotočal na večigralsko izkušnjo, ampak samo na samotarsko kampanjo. Res je, da bo omogočeno sodelovalno igranje z drugimi igralci, a to je tudi vse, kar bo na voljo v smislu večigralskega povezovanja. Kljub temu boste morali za igranje držati računalnik neprestano povezan na splet, drugače špila ne boste mogli niti odpreti.

Razlog za to je zaščita pred hekerji. Razvijalec namreč ne želi igralce povezati z nekom, ki bi preko goljufij in hekanja nadgradil svoj karakter na neko božanstvo. To bi bilo mogoče, če bi igralci hranili ustvarjene like na svojih diskih, zdaj, ko bodo shranjeni na strežniku, pa takšno goljufanje ne bo mogoče.

A po drugi strani je vse skupaj malce trapasto. Godfall nam namreč en bo ponujal nobenega PvP načina in v preigravanje kampanje se običajno spustiš s prijateljem, za katerega bi ti moralo biti vseeno ali goljufa ali ne.

Na Godfall bo treba počakati še dober mesec, saj jo bomo lahko igrali od 12. novembra dalje, na voljo pa bo tudi na konzoli PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Preprosta rešitev:

    Offline play – karakter, ki je shranjen na tvojem disku in ga je možno le igrat offline
    Online play – posebni online karakter, ki je hranjen na njihovih strežnikih in ga je možno le igrat v online-modeu sam ali z drugimi igralci

    Ampak to bi bilo preveč dela pol

    Itak pa igra kolikor zgleda “lepa” ne izgleda niti malo zanimiva, tako da nismo nič izgubili.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime