Nova Walking Dead serija World Beyond izdala prvo epizodo

Serija Živi mrtveci je dobila še en odvrtek. Po Fear the Walking Dead se je na naših televizijskih ekranih pojavil še World Beyond, ki je nedavno izdal svojo prvo epizodo.

Nova serija se tokrat osredotoči na pripovedovanje zgodbe o mlajši generaciji, ki je bila med izbruhom zombie virusa v osnovni šoli. Videli bomo njihovo odraščanje in spoprijemanje z novim svetom, ki da razvoju pubertete povsem nov pomen. Glavno vlogo nosita sestri Huck in Iris, katerima se seveda pridružita tudi ostali karakterji. Kot v vsaki Walking Dead seriji, bo tudi tu veliko poudarka na razvijanju osebnosti likov, World Beyond pa si bo tudi pobližje ogledal organizacijo Civil Republic of the Midwest oz. krajše CRM, ki jo poznamo iz originalne serije.

Prva epizoda je že na voljo in ocene niso preveč vzpodbudne. Veliko ljudi serijo označuje za izpeljanko Riverdala in da je to še zadnji žebelj v Walking Dead franšizi. IGN jo je označil za dokaj razpotegnjeno in da celi seriji manjka energije. Na Rotten Tomatoes pa ji je prvi del prinesel ocene, globoko pod povprečjem.

World Beyond naj bi bil precej krajši od drugih serij, saj naj bi dobili le dve sezoni, delo na drugi pa naj bi se že začelo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime