Need for Speed: Hot Pursuit Remastered dobil prvi napovednik

EA nas je preteklih nekaj dni dražil z napovedjo novega Need for Speed naslova. Ta nekdaj slavna franšiza ni že nekaj let izdala kakšnega pravega hita in čeprav EA nad njo ni obupal, se zdi, da je vanjo pripravljen vloži čedalje manj denarja.

Za letos se je ugibalo, da bo novi NFS v bistvu samo predelava starejšega naslova in včeraj se je to izkazalo za pravilno napoved. Need for Speed: Hot Pursuit Remastered je bil uradno predstavljen in bo nadgradnja predhodnika iz leta 2010, ki ga je takrat izdelal razvijalec Criterion.

Dobili smo tudi prvi napovednik, ki pa žal prikaže presenetljivo malo. Od dve minuti dolgega videa je igralni del pokazan v zadnjih 30 sekundah, ostalo minutažo tvori nek na pol smešen skeč.

Tisto, kar pa smo videli igranja, ni ravno razlog za vik in krik. PC igralci bomo lahko sicer igro dobili po nižji ceni 29,99 € in po novem bomo lahko igro igrali na ločljivosti 4K pri 60 sličicah na sekundo. Igra bo tudi podpirala večigralsko igranje preko različnih platformi, tako da boste lahko konzolni igralci tekmovali s PC-jaši, med platformami pa se bo prenesel tudi ves napredek.

Vendar pa tole ne bo popolna predelava in kljub nadgrajenim teksturam, boljši meji izrisovanja in izboljšanim sencam se igri še kako poznajo leta. Dobra novica je, da bo Remastered vseboval vse izdane DLC-je, dodali pa so tudi nove dosežke in okraske za avtomobile.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered izide 6. novembra za PC, PlayStation 4 in Xbox One, 13. novembra pa se bo igra pojavila še na Nintendo Switchu. Konzolni igralci bodite pozorni na ceno, saj bo ta pri vas za 10 € višja kot pa na PC-ju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime