Prison Architect je do 11. oktobra brezplačen za igranje

Ob Googlanju imena Prison Arhitect boste naleteli na dokaj enostavno, če ne že retro grafično podobo, a to ne pomeni, da je to nek poceni izdelek, nevreden vašega časa. Ravno nasprotno, razvijalec Introversion Software je po večletnem bivanju v Early Access načinu leta 2015 v svet poslal eno najbolj izpopolnjenih simulacij upravljanja zapora in če ste oboževalec serij Oz ter Prison Break, film The Shawshank Redemption pa je vaša Biblija, potem je to za vas obvezna izkušnja.

Ki te dni praznuje 5 let od izida. Introversion Software praznuje obletnico igre, ki je od svojega izida prejela nekaj brezplačnih posodobitev ter tri večje plačljive razširitve. V svojem proslavitvenem videu so predstavili še nekaj zanimivih dejstev. Igralcem je namreč uspelo od izida zgraditi skoraj 9 milijonov zaporov ter zapreti več kot 806 milijonov zapornikov.

Da bi dogodek še bolj zabeležili, so se odločili Prison Arhitect igralcem ponuditi v brezplačno igranje na Steamu, ki bo trajalo vse do 11. oktobra. To je 5 dni zastonjskega igranja in več kot dovolj časa, da se prepričate v kakovost igre. Prison Arhitect bo med tem časom tudi močno znižan in si ga lahko do konca tedna privoščite za samo slabih 5 €.

Mimogrede, igra je na voljo brezplačno tudi na mobilnih napravah in sicer za Android in iOS operacijska sistema.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime