Mafia Definitive Edition prejela prvo večjo posodobitev, ki doda “Noir” igralni način

Ob preigravanju predelave Mafia Definitive Edition sem se močno zabaval, a v svoji recenziji sem se potožil, da je morda razvijalec Hangar 13 igro preveč moderniziral in prav bi prišlo nekaj dodatnih možnosti, preko katerih bi si prilagodili igralno izkušnjo na tisto, ki bi nas bolj spominjala na izvirnik.

Hangar 13 je včeraj za igro izdal prvo večjo posodobitev, ki se spravi popraviti ravno te moje pritožbe. Igralci si lahko po novem prilagodijo uporabniški vmesnik in si vklopijo ali pa izklopijo razne pomagalnike, ki nas potegnejo iz zatopljenosti. Prej nam je med vožnjo po mestu na sliki vseskozi svetila svetleča puščica, ki nam je kazala pot do cilja. Poleg tega smo imeli svojo mini mapo, ki nam je preko črte kazala najhitrejšo pot do cilja. Zdaj lahko te zadeve izklopimo in si tako pričaramo bolj avtentično izkušnjo.

Dobili smo tudi nov igralni način “Noir Mode”, ki barvno paleto cele igre spremeni v črno-belo in tako dobimo občutek, da igramo gangsterski film, ki po tonu spomni na “noir” mojstrovine tipa Malteški sokol.

Igra je preko posodobitve dobila tudi nekaj manjših popravkov za hrošče in novo vsebino za Free Ride igralni način.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime