Igri Rising Storm 2: Vietnam in Abzû brezplačni na Epic Games trgovini

Čas je za aktivacijo novih brezplačnih iger, saj je bil včeraj četrtek, kar pomeni, da je digitalna trgovina Epic Games v ponudbo postavila nove brezplačne priboljške.

Prva igra je Rising Storm 2: Vietnam, gre pa za večigralsko streljačino, kjer se na več kot 20 mapah lahko spopade do 64 igralcev. Za zvočno spremljavo si prižgite komad Fortunate Son, saj se igra dogaja med Vietnamsko vojno, zato boste lahko zastopali barve ameriških marincev ali pa se zavezali vietnamski strani. Čaka vas vročekrvna akcija v džungli, več kot 50 različnih orožij, helikopterji in talna vozila. Veliko vsebine torej za ceno 0 €. Svojo kopijo aktivirajte na naslednji povezavi.

Abzû je po drugi strani povsem druga izkušnja, saj je to igra, ki želi igralca sprostiti. Vaša naloga je preprosto to, da uživate v podmorskem življenju in med igranjem vas ne bo motil noben nadležen uporabniški vmesnik, ki bi vam neprestano kazal smer premikanja. Vaše potapljanje bo naprej gnala samo vaša radovednost, brezplačna kopija pa vas čaka tukaj.

Ponudbe bo konec 15. oktobra, takrat pa bomo dobili dve novi igri: preživetveno strategijo Kingdom New Lands in grozljivko Amnesia: A Machine for Pigs. Slednja igra bo prišla ravno prav, saj nas kmalu čaka tretji del in če ste pridno spremljali naše novice, potem imate izvirnik Amnesia: The Dark Descent že v vaši Epic Games knjižnici.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime