Dela se na Kingdom Come: Deliverance filmu oz. seriji

Avanture kovača Henryja, ki ga banditi v igri Kingdom Come; Deliverance oropajo družine so očitno bile tudi Hollywoodu dovolj zanimive, da je padla odločitev za snemanje filma oz. serije. Spletna stran Variety namreč poroča, da je razvijalec Warhorse Studios dosegel sporazum s produkcijsko hišo Wild Sheep Content in začelo se je delo na prenašanja zgodbe na televizijske ekrane.

Zadeva je v fazi načrtovanja, tako da niso niti prepričani, ali bo končni izdelek film ali serija. Osebno navijam za serijo, saj je svet Kingdom Come igre perfekten za izpoved številnih zgodb, ki bodo, tako kot je to bilo v igri, zasnovane na resničnih dogodkih.Poleg tega bi res sedla kakšna srednjeveška serija, ki ne vsebuje zmajev in drugih fantazijskih bitij, ampak samo lepo dozo politike in mečevanja s hladnimi orožji.

To je v bistvu tudi vse, kar trenutno vemo o projektu in verjetno novih novic ni pričakovati še nekaj let, dokler se vsaj ne izbere režiserja in začne nabirati igralce za vlogo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!