Razer naredil kreditno kartico, ki se sveti v temi

Priznajmo si: običajne kreditne kartice so precej dolgočasne in čas bi že bil, da bi banke spremenile dizajn ali pa začele ponujati program, kjer bi si lahko sami za doplačilo oblikovali svojo podobo plačilne kartice.

Ravno za nekaj takega se je odločilo podjetje Razer, ki je stopilo v partnerstvo z Viso in skupaj oblikovalo novo predplačniško kartico Razer Card. To lahko stranko pridobijo v obliki virtualne kartice in aplikacije Razer Pay, na voljo pa je tudi fizična kartica. Ta je ovita v prefinjeno črno barvo, za dodatno doplačilo pa dobite tudi svetleč LED logotip, ki se ob vsakem plačilu zasveti v zeleni barvi. Običajno se mi zdijo takšne stvari potrata denarja, a moram priznati, da je tudi meni zadeva izjemno privlačna. Si predstavljaš, da prideš na neki gaming dogodek in pred zbrano publiko ven privlečeš nekaj takega? Ženske bi se nate lepile kot mušice na prazno pločevinko Monsterja!

Kupovanje preko Razer kartice bo strankam povrnilo 1 % nakupov, pri nakupu Razer izdelkov pa bo na račun povrnjenih 5 % stroškov. Preko uporabe aplikacije Razer Pay bodo kupci deležni tudi raznih nagrad, ki bodo usmerjene predvsem v gaming vode.

Žal pa zadeva ne bo še kmalu na voljo pri nas. Razer bo najprej zagnal beta test v Singapurju, pa še tam bo v sodelovanje povabljeno samo 1337 uporabnikov. Kdaj bo zadeva nato na voljo drugje po svetu še ni znano, a verjetno se bo to zgodilo šele enkrat v 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime