Igro Sonic The Hedgehog 2 si lahko brezplačno pridobite na Steamu

Založnik SEGA te dni praznuje že svojo 60. obletnico, kar je spoštljiva starost za podjetje, ki je bila ob ukinitvi svoje konzole na robu propada. A uspešno so se prelevili v založnika in od takrat so pod svoje roke nabrali cel kup zanimivih franšiz.

Njihovo najbolj znano ime je zagotovo Sonic in založnik se je odločil kot del praznovanja igro ponuditi brezplačno vsakemu uporabniku Steama. Preprosto oddrsajte na naslednjo povezavo in si igro aktivirajte v svoji knjižnici, tam pa bo ostala za vedno. Čas za prevzem kopije se izteče 19. oktobra.

Ni pa brezplačni Sonic edino, česar se lahko veselite ob tem praznovanju obletnice. SEGA je namreč znižala cene skoraj vsem svojim igram in popusti znašajo celo do -90 %. Spodaj si lahko ogledate nekaj najbolj zanimive ponudbe, za poln seznam pa se odpravite na naslednjo povezavo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!