Torchlight 3 dobil nov napovednik – igra izide že jutri

Nadaljevanje akcijskega RPG-ja Torchlight bomo kmalu dobili že v tretji izvedbi in čeprav je igra že nekaj časa na voljo za preizkus, bo jutri, 13. oktobra, vendarle zapustila način Zgodnjega dostopa.

Novi razvijalec Echtra, ki je serijo prevzel od propadlega Runica, je včeraj na splet poslal precej obsežen napovednik, ki v igralni obliki prikaže marsikaj. Vidimo lahko različne igralne razrede, trdnjave in udomačene živali, ki se bodo skupaj z nami podale v avanturo nabiranja nove opreme in sekanja celega kupa različnih pošastkov. Dobra novica je, da Torchlight 3 kljub novemu razvijalcu ni izgubil tiste svoje barvitosti, zaradi katere se je ta serija navsezadnje tudi priljubila igralcem.

Prehod na verzijo 1.0 se bo zgodil jutri, do takrat pa še imate čas, da igro kupite po ceni 29,99 €, saj se bo nato cena povišala na 39,99 €.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!